Telefoon Gadgets Keyring Mini Speaker

Telefoon Gadgets Keyring Mini SpeakerU kent het vast wel. Heeft u na máánden zoeken het juiste nummer gehoord en gevonden, kunt u het niet op kwaliteit afspelen op uw mediaspeler. Overplaatsen dan maar? Dat lukt wel, maar wilt u dag in dag uit met een laptop onder uw arm rondlopen? Niet alleen vanwege de moeite, maar ook vanwege veiligheidsrisico’s is dit niet aan te raden.

Welke alternatieven zijn er verder nog? U kunt het overplaatsen naar plaatselijke computers om het een keer af te spelen. Dit vereist echter wel toestemming die u soms niet krijgt. Bovendien kost ook dit op lange termijn veel moeite.

Laten we nog eens kijken naar het eerste alternatief: Een laptop of andere versterkers met u meebrengen. Dit zou best gaan, als de versterker een stuk kleiner was. Hier komt de Keyring Mini Speaker aan de pas.

De Keyring Mini Speaker is een bescheiden, kubusvormige speaker. De vorm zorgt voor een robuuste indruk en voorkomt dat er teveel druk op wordt gelegd: de vorm bepaalt mede de stevigheid van een object. Met de afmetingen van 1,5 cm x 1,5 cm x 1,5 cm is deze kubus letterlijk een broekzakformaat speaker. Dit zorgt ervoor dat de Keyring Mini Speaker (de naam zegt het al) aan een sleutelhanger te bevestigen is.

Samen met de keyfinder kunt u, klein dat hij is, de speaker niet kwijtraken. Ook helpt de Keyfinder U om te voorkomen dat u bijvoorbeeld uw autosleutels kwijtraakt. De Keyfinder en Keyring Mini Speaker vormen dus een uitstekende combinatie.

Meer informatie over/Het bestellen van: De Keyring Mini Speaker

Reacties zijn gesloten.