Muziek Gadget Finger Beats

Muziek Gadget Finger BeatsMensen zoals de bekende Jochem Meyer hebben eenvoudig gezegd een teveel aan energie. Zij hebben hun show als uitlaatklep. Een andere manier om energie kwijt te raken is geconcentreert bezig zijn met bijvoorbeeld een hobby. Maar wat doet ú om overbodige energie kwijt te raken?

Laten we even recapituleren. Er zijn dus verscheidene manieren om energie kwijt te raken. Wat voor manieren zijn dat dan? Als voorbeeld nemen we een huisdier. Honden verzorgen unieke activiteiten voor de mens. Een potje touwtrekken zit er bijvoorbeeld wel in. Sommige honden rennen automatisch met u mee zodra u begint te rennen. Honden zijn dan ook een van de meest actieve huisdieren die er zijn. Het nadeel is echter dat u ook met honden moet werken wanneer u daar eigenlijk écht geen tijd voor heeft. Niettemin is de hond ongetwijfeld de beste vriend van de mens.

Tikken op de tafel is ook een leuke uitlaat voor energie. Een voordeel hiervan is dat dit vaak tussen andere activiteiten door kan, zoals tijdens het computeren- Een computer moet immers vaak laden. Maar het is slechts getik, het produceert geen leuk geluid terwijl het ritme er misschien wel goed in zit. Valt daar iets aan te doen?

Natuurlijk valt daar iets aan te doen. Er is vandaag de dag ongelooflijk veel ter stand gekomen dankzij de wetenschap, maar we zouden geluid niet kunnen converteren tot ander geluid? Onzin, natuurlijk. Dat wordt weer bewezen dankzij de Finger Beats.

De Finger Beats doet precies dat wat u wilt: het produceren van drumgeluid zodra u begint te tikken. De Finger Beats is namelijk uitgerust met een afbeelding van een drumstel. Zodra u op één van de instrumenten van het drumstel tikt, maakt de Finger Beats het geluid van een dergelijk instrument. Zo verzorgt u een complete drumsolo door op de Finger Beats te tikken!

Wilt u het toch realistischer aanpakken en met professioneel drummen beginnen? U kunt natuurlijk les nemen. Maar er zijn ook mensen die het liefst alles zelf willen ontdekken. Dat kan , met de ION USB Drumstel!

Wilt u toch liever bescheiden en ruimtebesparend blijven? Meer informatie over/Het bestellen van: De Finger Beats

Reacties zijn gesloten.