Gadget Shocking Roulette

Gadget Shocking RouletteVroeger was het ganzebord. Toen was het dammen, en daarna weer schaken. Iedere keer is er een andere rage. Maar wat was nou een bekend spel.. in het buitenland? In een veel vroegere tijd? We nemen een kijkje in Amerika.

Amerika is een land van onbegrensde mogelijkheden. Dit trok pioniers aan. Pioniers die zichzelf moesten bewijzen tegenover elkaar. Dat is een menselijke drang. Ze vochten als het ware om het alpha-mannetje te mogen spelen.

Dit deden ze door “Russisch Roulette” (wat overigens in die tijd weinig met Rusland te maken had). Dit spelletje werd gedaan door één kogel in een revolver met zes “kamers” te stoppen. Je schoot omstebeurt een keer op jezelf, met een kans van 1/6 om te sterven. Gedurft spelletje! Natuurlijk ging het hier niet alleen om durf, maar ook om geld. Dit spel was afhankelijk van weddenschappen.

Ouderwets wordt weer nieuwerwets. Dit spel is steeds meer “in”, vooral in Amerika. Er is echter meer etiek aan deze variant toegevoegd. Het spel wordt nu gespeeld door middel van schokkende opdonders in plaats van kogels. Dit bespaart ons een hoop ellende!

De Shocking Roulette werkt, zoals de naam al verklaart, door middel van schokken. Deze schokken zijn niet dodelijk. Dat bespaart een hoop opruimwerk en verdriet. In plaats van tranen aan de ene kant, althans van de familie, en geluk aan de andere kant, heeft dit spel een andere werking. Aan de ene kant zit de schrik er geweldig in, aan de andere kant lacht men zich een kriek, niet alleen uit plezier, maar ook uit opluchting.

Zelfs met de wetenschap dat je een elektrische opdonder kan krijgen, is dit spel een extreem spannend spel om te spelen. Er is namelijk ook een kans dat je die níet krijgt. En daar hoop je natuurlijk op. Wil je je lef tonen, of gewoon een schrikwekkend spelletje spelen met enkele anderen? Dat kan met de Shocking Roulette, een compleet vernieuwd spelletje.

Meer informatie over/Het bestellen van: De Shocking Roulette

Reacties zijn gesloten.