Fotocamera Gadget MobiScope

27/12/2009

Fotocamera Gadget MobiScopeFoto’s zijn herinneringen uit vroegere perioden. De ene beter dan de ander. Sommige overweldigend goed, sommige teleurstellend slecht. Kwaliteit is afhankelijk van de fotocamera. Tegenwoordig fotografeert men voornamelijk met mobieltjes. De kwaliteit van de foto’s afkomstig van mobieltjes laat te wensen over.

Die kwaliteit wordt bepaalt door meerdere factoren. Pixels is er één van. In de loop der jaren zijn er steeds meer pixels beschikbaar op een mobieltje. Een pixeltekort vindt je niet gauw meer. Een andere factor voor de kwaliteit is het vermogen om bewegend beeld steeds beter vast te leggen. Ook dit wordt door de wetenschap steeds beter aangepast.

Eén factor krijgt minder aandacht van de wetenschap, omdat de mens dit zelf kan oplossen. Deze factor betreft de vergroting van foto’s. Je kan je beeld vergroten door dichterbij te staan.

Dit is soms echter belemmert door bijvoorbeeld een zee. Je kan niet even uit een boot stappen om wat dichter naar het eiland te zwemmen voor een betere foto. Je mobieltje staat al op maximale vergroting, en het is nog niet voldoende. Wat is de oplossing?

Een lens die het vermogen van uw mobieltje extern verlengt. Die lens moet natuurlijk wel compatibel met de camera of het mobieltje zijn. De MobiScope lens is alles wat u nodig heeft voor een vergrote foto. Maak deze MobiScope vast aan uw mobieltje zodat het “oog” van uw mobieltje in één lijn staat met de MobiScope. Zo kunt u een sterk vergrote foto maken met uitstekende kwaliteit. Uw herinneringen kunnen nu beter worden vastgelegd.

Meer informatie met verduidelijkende plaatjes/Het bestellen van: De MobiScope


USB Gadget USB LED X-Mas Tree

22/12/2009

USB Gadget USB LED X-Mas TreeU hoort op de radio niets anders dan kerstliedjes. In de winkels zijn overal kerstaanbiedingen. Uw familie en vrienden bellen u non-stop. Er zijn nu eenmaal dingen in het leven waaraan niemand kan ontsnappen. Maar goed dat kerst er één van is!

De kerstsfeer is een sfeer die door de mens wordt opgewekt. Door middel van kerstbomen, decoratieve lichtjes en andere kerstsymbolen worden de straten volgehangen. Bent Ú ook een persoon die daaraan een steentje wil bijdragen?

Zorg dan voor de juiste kerstsymbolen. Uniek zijn ze niet, kerstballen, kerststerren, kransjes, noem maar op. Sommige mensen willen én een kerstsfeer helpen creëren én iets unieks gebruiken om dat te doen. Die mensen zoeken naar stijlvolle symbolen om aan de sfeer bij te dragen.

De USB LED X-mas Tree is hier één van. Een decoratief boompje die door verscheidene LED lichtjes zacht licht van verschillende kleuren uitstraalt. Volgens traditie hangt men kaarsen of normale (gele) LED-lichtjes in de boom. Deze kerstboom is anders: Het licht zit ín de kerstboom, waardoor een draad tussen de lichtjes geen visuele belemmering levert.

Omdat het boompje bescheiden afmetingen heeft (10cm hoogte, 4cm diameter (bodem)) kan het makkelijk worden getransporteert. Ook als cadeau biedt het vele mogelijkheden: Een USB kerstboompje creëert voor de eigenaar overal waar een USB Port is, een leuke sfeer. Makkelijk in te pakken als de USB LED X-mas Tree is, is deze gadget voor iedereen een ware cadeautip.

Een zakenreis tijdens kerst? Tegenwoordig kunt u door middel van bijvoorbeeld skype of MSN toch voldoende in contact komen met uw thuisgebleven familie en vrienden. U ziet echter dat zij een kerstboompje hebben staan. Waar u bent hebben ze misschien nog nooit van kerstbomen gehoord. Neemt u uw eigen boom mee? Natuurlijk! maar dan wel een bescheiden boompje, zoals de USB LED-X-mas Tree.

Meer informatie over/ Het bestellen van: De USB LED X-mas Tree


Badkamer gadgets: Handheld Licht Douchekraan

17/12/2009

Douchekraan met ''gekleurd'' water

U heeft inmiddels een nieuwe woonkamer ingericht. Een compleet nieuwe keuken, met alle nieuwe kastjes van dien. Een geheel nieuwe ruimte aan uw vrijstaand huisje. En daarbij nog een chalet aan uw huis. Nu is aan u de taak om uw huis een moderne indruk uit te laten stralen.

Dit kunt u doen door middel van dure experts die allerlei merk-artikeltjes van Jan en Alleman neerzet, zodat u een hogere rekening krijgt. Goedkoper is echter, als u dit zélf doet met leuke, handige en gewoonweg hilarische hebbedingetjes.

Daarom kunt u uw badkamer bij deze in ieder geval al aankleden met unieke douchegordijnen, een leuke badmat en een unieke badjas. Maar als dit u nog niet tevreden stelt, moeten er dus meer leuke gadgets komen. En die zijn er in overvloed!

Zoals de Handheld Licht Douchekraan. Dit leuke hebbedingetje “kleurt” als het ware het water dat uit uw douchekraan komt. Dit geeft u net de extra moderne indruk die u zocht. Met 6 verschillende kleuren kan de Handheld Licht Douchekraan u keer op keer verbazen.

Niet alleen leuk, maar ook een handige gadget. Omdat uw douchekraan nu licht produceert, kunt u uw badkamerverlichting uit laten. Dit bespaart aanzienlijk veel energie; De Handheld Licht Douchekraan verbruikt géén energie. Dit komt omdat hij wordt aangedreven door de waterstroom.

Leuk vanwege zijn sfeerrijke en sensuele lichten, handig vanwege zijn milieubesparende functie en modern vanwege een unieke vorm van het gebruik van LED lichtjes. De Handheld Licht Douchekraan is dus een ‘must’ voor ieder huishouden. Daarbij is het ook nog een leuke cadeautip voor mensen die snel door keuzes worden overrompeld. Nu kunt ú kiezen om deze mensen deze moderne gadget cadeau te doen!

Meer informatie over/Het bestellen van: de Handheld Licht Douchekraan


Badkamer Gadgets Spa Lights

17/12/2009

Badkamer Gadgets Spa Lights Een kaarsje, een zweverige plaat van Phil Collins of Andy Williams, een volledig door U klaargemaakt diner. Vóór U ligt een compleet verzorgde avond vol met romantiek te wachten. Compleet verzorgd?

Sfeer is een belangrijk onderdeel van deze avond. Daarom gaat U aan de gang om niet alleen alles verzorgd klaar te zetten, maar ook dusdanig klaargezet zodat het een prima indruk aan de omgeving geeft, ofwel een leuke sfeer. Toch zijn er soms details…

Wat moet U bijvoorbeeld doen met uw badkamer? Als u een rondleiding wilt bieden, moet het hele huis rijk aan sfeer zijn. Deze sfeer moet door U worden gecreëerd. Deze sfeer is makkelijk te creëren met behulp van de Spa Lights. Deze bescheiden lichtjes stralen samen een warme, vlotte licht uit. Uw badkamer is minstens net zo rijk versierd als de kaars in de woonkamer.

Deze sfeer is niet alleen romantisch, maar ook ontstressend. Een goed bad of een lekker lange douche behoren voor de meeste mensen ook tot ontstressende rituelen. Warm water biedt nu eenmaal een ontstressende factor. Samen met eucalyptus werkt het water hard om U te ontstressen. Toch ontbreekt er nog iets…

Dat “iets” is gemakkelijk te verklaren. Badkamerverlichting is vaak scherper dan kamerlicht. Met dat felle licht zal ontspannen niet aan de pas komen. Hier komen de Spa Lights aan de pas. Deze lichtjes zijn een stuk minder fel, zodat u de kans krijgt tot totale ontspanning.

Meer informatie over/Het bestellen van: De Spa Lights


Bluetooth Gadgets – Virtual Keyboard

16/12/2009

Een rood, virtueel keyboardKeyboarden zijn niet flexibel. Dat is algemeen bekend. Dat laten ze ook blijken als de gebruiker ietwat gestressed typt. Dit is slechts één van de nadelen van een tastbaar keyboard.

Tastbare keyboarden worden vuil. Ondanks dat mensen denken dat voornamelijk openbare toiletten massaal bacteriën opvangen, is een keyboard de meest bacterie bevattend object op aarde. Een deurklink staat ook hoog, maar de keyboard wint het bij verre.

Wilt u liever niet met uw vingers tussen bacteriën krioelen? Of wilt u een wat minder tikkend geluid bij typen? Misschien wilt u liever een keyboard die niet kapotgaat als u er uit frustratie een keer op mept. Of misschien wilt u gewoon een modern hebbedingetje, iets wat niemand anders heeft.

Dit modern hebbedingetje heet de Virtual Keyboard. De naam verklaart alles al: het is een virtueel toetsenbord. U zíet het wel, maar het ís er eigenlijk niet. Hoe werkt het? Het apparaat dat de symbolen van het virtuele toetsenbord genereert, registreert per symbool ook de tikken die erop worden gemaakt. Zodra uw vinger het bureau aanraakt op waar een A is gevisualiseerd, ”ziet” het apparaat dat en geeft dat door aan de computer. Vervolgens gebeurt alles zoals met een normaal keyboard.

Energiebesparend? Nee. Maar tóch kostenbesparend. Een veelgebruikt toetsenbord begeeft het stukke sneller dan een virtueel toetsenbord. Daarom is de Virtual Keyboard ook voor bedrijven een uitstekend alternatief op de gewone toetsenborden.

Meer informatie zoals een compatibiliteitsschema of het bestellen van: Bluetooth Virtual Keyboard


Auto Gadgets: Car Message Sign

15/12/2009

Voorbeelden van de Car Message SignBedreven weggebruikers komen het vaak tegen. Ze worden soms wel tien keer op één dag afgesneden, van de weg gedrukt, gebumperkleefd en ga zo maar door. Een vinger opsteken naar uw medeweggebruikers is bij wet verboden. Accepteren dan maar.

Acceptatie gaat niet altijd gelijk met tolerantie. Misschien trapt u bij bumperklevers wel eens voorzichtig op de rem, of drukt u de alarmlichten in om de bumperklever af te schrikken. Misschien gaat u wel gewoon naar rechts en kijkt u hem na. Toch gaat ook dit geregeld mis. Een ongeluk maken als u hem nakijkt, bijvoorbeeld. Dan bent ú de gebeten hond!

Laat daarom de wegmisbruikers weten wat u van de situatie vindt met de Car Message Sign. Dit leuke apparaatje geeft een korte text of een smiley weer, waarmee u uw boodschap subtiel kan overbrengen. Dit geeft uiteindelijk betere, veiligere resultaten en loopt u niet over van frustratie. Ook de wegmisbruiker zal hier meer waarschijnlijk iets van leren.

De Car Message Sign laat u met een lach de auto in- en later weer uitstappen, zonder enige frustraties. Hoe werkt de Car Message Sign? De met een zuignap te bevestigen Message Sign is op afstandsbediening bestuurbaar. De Message Sign dient aan de achterruit bevestigd te worden. De afstandsbediening, een draadloos, soortgelijk gevormd apparaatje kunt u aan de voorruit bevestigen. Met één druk op de knop geeft u de Message Sign opdracht een bepaalde tekst of smiley te weergeven. Zo weet de auto achter u precies wat u van de situatie vindt.

Meer informatie over / Het bestellen van: De Car message Sign


Auto gadget: Uitschuifbare Wielsleutel

15/12/2009

De Uitschuifbare WielsleutelUw auto staat in delen aan de kant. Vier man staan onder de auto in de smeerput. Nog eens vier man staan te sleutelen aan de buitenkant om de overige delen eraf te halen. Even iets extra’s monteren, en de auto weer in elkaar zetten. Dat was echter het idee.

Nu blijkt de benodigde sleutel om uw geliefde Ford Escort Cabrio in elkaar te zetten niet aanwezig te zijn. Wéken later, wanneer de zomer al voorbij is, heeft u de sleutel te pakken. Na wat vroeger een fiere auto was in elkaar te hebben gezet, bent u al lang weer blij dat het rijdt.

Het ziet er misschien uit alsof uw auto weer dezelfde is. Maar vóelt de auto ook hetzelfde? Heeft u het extra onderdeeltje weer weg moeten halen om de auto in elkaar te kunnen zetten? Tja, zonder de juiste sleutels komt u niet altijd even ver.

Dus moet er een flexibele sleutel komen. En die komt er. Sterker nog, die ís er. De Uitschuifbare Wielsleutel biedt u voldoende flexibiliteit om overal bij te kunnen om uw wielen te monteren. Kunt u vanwege een ander onderdeel niet goed bij uw wielen met een gewone wielsleutel? Zorg er dan voor dat u een uitschuifbare heeft.

De uitschuifbare wielsleutel kan van een bescheiden afstand de wiel monteren. De wetten van de natuur vereist van u dan wel iets meer kracht. Dat heeft te maken met het moment. Toch biedt een noodzaak soms geen andere uitkomst. U kunt het ook van de positieve kant bekijken. Zo krijgt u wel wat meer spierkracht.

Natuurlijk krijgt u dat ook van het af en toe sleutelen aan uw auto. Er komt echter een keer, dat u in de knoop zit zoals het voorbeeld eerder in deze tekst. Voorkom dat u in de knoop zit.

Meer informatie over/Het bestellen van: De uitschuifbare wielsleutel


Auto Gadget – Alcohol Adem Tester

15/12/2009

De Alcoholgehalte testerDegene die dit zei had gisteren een feestje. Ze gaf zijn sleutels af en kwam vanochtend de auto halen. Ze wist echter niet, dat alcohol soms lang in het bloed kan blijven zitten. Soms zó lang dat u de volgende dag óók niet mocht rijden. Wist ú dat?

Lang niet iedereen verliest meteen zijn rijbewijs als hij iets te veel opheeft en toch de auto instapt. Dat komt omdat ze niet worden opgevallen door de politie. Als het lukt om onopvallend te rijden, dan zullen ze ook niet zo’n gevaar zijn op de weg. Toch?

Helaas werkt het niet altijd zo. Het reactievermogen wordt pas getest zodra de chauffeur in bepaalde situaties komt. De politie is er dus pas van bewust zodra zo’n situatie voorkomt. Maar dan is het allang te laat.

Laat het niet zover komen, maar meet uw eigen alcoholgehalte. Na het feestje, maar ook de volgende dag. Dit bespaart ú een hoop boetes, verhoogt uw veiligheid en daarbovenop verhoogt het ook nog de veiligheid van omstanders. Een nadeel? Voor de overheid misschien wel. Die lopen een hoop geld aan boetes mis. Vergezocht, maar dan kun je het nog over de levens hebben die gespaard worden, waardoor de beroepsbevolking niet daalt.

Wilt ú mede deel uitmaken van het redden van levens? Dan kunt u de Alcoholgehalte tester ook aan vrienden of familie cadeau doen. Zo weten ook zij dat ze zich te allen tijden bewust moeten zijn van wat er wél kan gebeuren, in plaats van wat er niet kan gebeuren.

Meer informatie over / Het bestellen van: de Alcohol adem tester


Auto Gadget: FM Transmitter

15/12/2009

auto gadget FM Transmitter

Iedere dag op en neer naar uw werk met de auto? Slopend! Maar muziek verzacht de zeden. Dus doet u de radio aan. De radio bepaalt dan de muziek, niet u. Veel zenders lijken soms wel talkshows! andere zenders hebben soms alleen muziek die u niet wenst te horen.

Wat kunt u eraan doen? Dat is eenvoudig. U gebruikt een MP3, iPhone of andere mediaspelers om muziek naar uw eigen keuze af te spelen. Dit heeft echter een nadelige bijkomstigheid. U moet oordopjes indoen. Dit belemmert uw mobiliteit in uw auto. Dat zorgt niet alleen voor frustraties bij u, maar kan ook tot gevaarlijke situaties leiden.

Een probleem met een probleem oplossen werkt pas als dat volgende probleem óók kan worden opgelost. En dat kan. Sluit uw mediaspeler door middel van een USB kabeltje aan de FM Transmitter. Zo krijgt deze toegang tot de files. U kunt al uw eigen liedjes dus afspelen op uw eigen radio.

Hoe werkt de FM Transmitter? Dit is wat minder eenvoudig uit te leggen. Uw mediaspeler maakt contact met de FM Transmitter. Door de FM Transmitter aan te zetten, kunt u deze gebruiken om te zoeken naar een ongebruikte FM zender. Nadat u deze heeft gekozen, vertelt de FM Transmitter de radio op welke zender de muziek te vinden is. U creëert als het ware uw eigen radiozender om met uw radio naar muziek van uw mediaplayer te luisteren.

Meer weten over / Het bestellen van: de FM Transmitter


Wekker Kopen: Halter Alarm

15/12/2009

Snelstudie “krachtpatser”. Of gewoon sportief wakker worden. Een algemeen bekend probleem. U heeft zich weer verslapen. Dit kan behoorlijk vervelend worden, en niet alleen voor uzelf. Problemen zijn er om op te lossen. Ook dat is algemeen bekend. Dus zoekt u naar oplossingen.

Een ander probleem is dat de fitnesszaal vaak overvol zit. Abonnees worden soms geweigerd wegens drukte. Alle apparaten zijn bezet. De oplossing? Doe uw fitness thuis! Oplossing creëeren soms echter een nieuw probleem: Fitnessapparaten zijn stervensduur.

Dat geldt niet voor dit fitnessapparaat. Het is misschien niet gelijk aan een professionele halter, maar dit wekker-en-halter-in-één Halter Alarm schept oneindige mogelijkheden ter gebruik. Het is namelijk niet alleen een halter. Zoals genoemd, dient het ook als wekker.

Wat is het verschil met gewone wekkers? Natuurlijk speelt de vorm een rol. Net als alle halters is een buis met twee dikke uiteindes de vorm van deze wekker. En net als alle wekkers geeft deze “halter” de tijd aan. Ook heeft deze Halter Alarm een wekker.

De werking van de Halter Alarm is eenvoudig. Het is een wekker met een uit-knop. Ook heeft het een Snooze knopje. Maar de Snooze knop werkt iets anders vergeleken normale wekkers. Snooze zorgt er vaak voor dat u alsmaar blijft liggen. Om déze wekker te snoozen moet u echter 30 keer de halter “liften”. Dit is al fitness.

Op het eerste gezicht lijkt 30 keer een halter liften onvoldoende om u qua fitness profijt te bieden. Stelt u zich echter eens voor, als u dit iedere werkdag doet, 5 keer in de week. Dat resulteert in 150 lifts per week met een pauze van 2 dagen. In slechts enkele weken merkt u al zichtbaar verschil. Niet alleen in uw spieren, maar ook in het steeds maar verslapen. Want verslapen komt waarschijnlijk niet of nauwelijks nog voor!

Meer informatie over / Het bestellen van: Dumbell Alarm Clock – Halter Alarm