Key Finder – Sleutelhanger

Key Finder - Sleutelhanger

Eenvoud is het prachtige van de Key Finder. De oplossing voor als u datgeen wat u erbij heeft gehangen kwijtbent. De Key Finder is namelijk aan een sleutelring aan te hangen. Een soort sleutelvinder, zou u het kunnen noemen.

De Key Finder is een apparaat met een geluidssensor voor hoge tonen. Zodra deze een hoge toon hoort, zoals een fluitsignaal, begint de Key Finder te piepen. Daar waar de Key Finder ligt, liggen dus ook de sleutels. U zult de sleutels dus kunnen vinden als u ze kwijt bent. Praktische oplossing, toch?

Vergeetachtige vrienden? Verstrooide familieleden? De Key Finder is ook nog een zeer betaalbaar en geschikt cadeau voor alle mensen in uw directe omgeving. Nooit meer de autosleutels kwijt. Kastjes zullen niet meer hoeven te wachten met opengaan tot de sleutel weer gevonden is. Fietsen zullen niet meer in de schuur te hoeven wachten totdat de sleutel er weer is.

Al zegt de naam Key Finder al genoeg, het is natuurlijk niet alleen te gebruiken voor verloren sleutels. Alles wat aan de sleutelbos hangt, kan worden teruggevonden met behulp van de Key Finder. Speeltjes als de Keyring Mini Speaker kun je er ook aan hangen.

De Key Finder dient eigenlijk net zoals een sleutel te worden gebruikt, het heeft alleen een ander doel.  Meer informatie over / Het bestellen van: de Key Finder

Reacties zijn gesloten.