Hoofdkussen – Kussen Sound Asleep

Hoofdkussen - Kussen Sound Asleep

Snurkende partner? Slapeloosheid? Alles al geprobeerd om uw slaapproblemen op te lossen? Een nog nooit eerder vertoonde uitvinding voor de moeilijke slaper: de “Sound Asleep” kussen. Muziek naar keuze uit uw kussen.

Er is natuurlijk al de mogelijkheid om muziek te luisteren tijdens het slapen. U kunt bijvoorbeeld oordopjes van een mp3 indoen terwijl u ligt. Vrijwel iedereen heeft na deze methode een pijnlijk oor, namelijk de oor waarop deze persoon is gaan liggen. U kunt als alternatief een cdspeler zonder oordopjes aanzetten. Hiermee kunt u mensen in uw omgeving tot last zijn. Dit is dus ook geen goede optie, tenzij er niemand in uw directe omgeving is.

Toch is er een ideaal alternatief. De “Sound Asleep” kussen heeft een ingebouwde speaker. Deze kunt u niet voelen als u op de kussen ligt. De muziek komt dus niet direct in uw oor, waardoor het toch vrij stereo klinkt. Het bespaart u ook oorpijn veroorzaakt door de dopjes die u gebruikt met een mp3-speler.

Slapeloosheid is niet meer van toepassing met de zomerse, ook als normale kussen te gebruiken “Sound Asleep” kussen. Zelfs met een tweede “Sound Asleep” kussen, in gebruik door uw partner, is dit een probaat middel tegen slapeloosheid. De muziek is voor de omgeving vrijwel niet hoorbaar en u zult dus geen twee muziekjes doorelkaar horen.

De aansluiting van de 19cm x 29cm grote kussen is heel makkelijk: Met een iPhone, mp3-speler, CD-speler of vrijwel iedere radio is er een aansluiting met de 3.5 mm jack plug mogelijk. Het kussen bestaat uit 50% polyester en 50% katoen.

Meer informatie over / het bestellen van: de Sound Asleep Kussen

Reacties zijn gesloten.